Despre noi

Zgâmboi servicii funerare

In momente dificile casa funerara Zgâmboi, va sta la dispozitie cu o gama completa de servicii funerare, care include consilierea si suportul nostru, intocmirea documentelor necesare, pregatirea sicriului, transportul mortuar sau repatrierea din Europa.

Firma de pompe funebre Zgâmboi va vine in ajutor cu servicii funerare complete, prestate cu maximum de profesionalism si empatie. Ne pare rau pentru pierderea dumneavoastra si va suntem alaturi inca din 1982 pe toata raza judetului Teleorman, in orasul Alexandria.

servicii funerare complete
servicii funerare non-stop
servicii funerare Alexandria profesionalism

Profesionalism

Alaturi de dumneavoastra in cele mai grele si incercate momente ale vietii.

servicii funerare Alexandria omenie

Omenie

Suntem de parere ca omenia-omenie cere si cinstea-cinste.

servicii funerare Alexandria promptitudine

Promptitudine

In acele momente dificile va oferim toata implicarea noastra.

zgamboi servicii funerare alexandria

Casa funerară Zgâmboi

Servicii funerare complete

Întâi de toate, Omenie

Organizarea unei inmormantari, dupa pierderea unei persoane dragi poate fi o sarcina delicata si dificila. Misiunea noastra este sa va stam la dispozitie cu tot ce aveti nevoie pentru a sta cat mai linistiti, pentru a putea depasi mai usor pierderea suferita. Tratam familia ta exact asa cum am trata-o pe a noastra in astfel de momente grele si incercate.

Singura firmă de pompe funebre din Alexandria, Teleorman care executa coroane naturale de dimensiuni mari cu inaltime de 2,5 metri, 3,5 metri si 4 metri din flori naturale cu flori de sezon cat si cu flori la comanda. Oferim servicii funerare complete pe toata raza judetului Teleorman precum si vecinatatilor ca Giurgiu, Ilfov sau Bucuresti.

Unde ne gasesti

Servicii funerare complete în Alexandria din 1982. Aproape de dumneavoastră în cele mai grele momente. Profesionalism, seriozitate dar mai intai de toate, omenie.

Servicii funerare Alexandria

C-tin Brâncoveanu 46
Alexandria, Teleorman
Tel: 0775.374.959

Servicii funerare Alexandria

Alexandru Ghica 127
Alexandria, Teleorman
Tel: 0775374959

firma pompe funebre alexandria
Call Now Button